LadyXO

Hinnasto

Risteily soveltuu erinomaisesti yritysten tyky päiville, syntymäpäiville, hääparille, polttareille ja muille juhlille, joista halutaan tehdä mieleen painuva kokemus.
Risteilemme Mikkelin Anttolasta ja sieltä lotjasaaren satamasta. Yksityisristeilyllä, joihin halutessasi voit ottaa omia juomia ja syötävää myös mukaan.
Minimi risteilyaika on 2 tuntia, joka maksaa 495,- euroa.
Lisä risteilyaikaa voi tilata halutessaan puolesta tunnista eteenpäin, joka maksaa 95,- euroa / 30min.
Voimme tehdä päivä risteilyjä sekä viikko risteilyjä. Ma-Pe 1295,- / vrk. La-Su 1495,- / vrk.
890,- / vrk. 7 päivää tai yli sen.
Vuorokausi risteilyissä henkilökunta poistuu veneestä ajon jälkeen ja palaa kun venettä taas lähdetään ajamaan. Risteily lähtee Anttolan satamasta ja päättyy Anttolan satamaan. Myös Puumalaan voidaan järjestää.
Satamassa vietetystä ajasta voimme aina sopia tapauskohtaisesti.

Oleskelu Sunseeker Manhattan 64″ jahdin ulkotiloissa päivällä, on mahdollista myös hintaan 90,- / tunti. Joko erikseen vuokrattuna (ei siis vaadi risteilyä) tai voit jäädä risteilyn jälkeen jahdille. Vuokraa Bella 560 Ht vene ja kruisaile luonterin kauniissa maisemissa. Kruisailit sitten rauhallisesti tai vauhdilla, maisemat ovat aina henkeäsalpaavia. Kuvat veneistä näet tekstin alta.

Vuokrahinta Bella 560 Ht veneellä (max. 6 henkilöä) on 90,- 50 minuuttia, johon kuuluu niin polttoaine kuin pelastusliivit ja veneen opastus. Lisäaika 20min on 35,- . Oleskelun jahdilla minimi veloitus on 3 tuntia ja maksimi aika päivässä 8 tuntia. Vuokratessa Bella vene se aika vähennetään oleskeluajasta jos se ollaan ostettu. Pitemmät ajot ja oleskelu ajat sopimuksen mukaan.

Kohde on puhtaalla Niiniveden hiekkarannalla ja on vain teidän yksityiskäytössä. Kohteessa on mahdollisuus saunoa käydä paljussa, uida, soudella, käyttää kajakkia sekä voitte grillata grillikatoksessa omatoimisesti. Pihalta löytyy myös pihapelejä kuten, tikkataulu, kroketti, Frisbeegolf joilla vaikka saa mukavat kisat aikaiseksi.

3 tunnin kesto tapahtumille maksaa 290,- , lisätunnit 70,- tunti.  Tarjoamme myös ruokailu mahdollisuuden erillisestä maksusta. Kohde sijaitsee 15min ajomatkan päässä Anttolan satamasta. Voimme järjestää kuljetukset.

Kysy saatavuutta risteilyn yhteydessä jone.hermansson@gmail.com

 


Posted

in

by

Tags: