LadyXO

Luksusristeily Saimaan luonterin maisemissa

Luksusristeily järjestetään Sunseeker Manhattan 64 jahdilla, Mikkelin Anttolasta Saimaan luonterin kauniissa vesistössä. Venettä kuljettaa veneen kapteeni, joka sisältyy hintaan.

Risteily soveltuu erinomaisesti yritysten tyky päiville, syntymäpäiville, hääparille, polttareille ja muille juhlille joista halutaan tehdä mieleen painuva kokemus.
Risteilemme Mikkelin Anttolasta ja sieltä lotjasaaren satamasta.

Yksityisristeilyllä, joihin halutessasi voit ottaa omia juomia ja syötävää myös mukaan. Minimi risteilyaika on 2 tuntia, joka maksaa 495,- euroa.
Lisäristeilyaikaa voi tilata halutessaan puolesta tunnista eteenpäin, joka maksaa 80,- euroa / 30min.

Voimme tehdä päivä risteilyjä sekä viikko risteilyjä. Ma-Pe 1295,- vuorokausi. La-Su 1495,- vuorokausi ja 890,- / vuorokausi. 7 päivää tai yli sen.
Vuorokausi risteilyissä henkilökunta poistuu veneestä ajon jälkeen ja palaa kun venettä taas lähdetään ajamaan.
Satamassa vietetystä ajasta voimme aina sopia tapauskohtaisesti. Satamassa oleskelu ajalle on mahdollisuus saada vuokralle niin Jet ski kuin Bella 560 Ht. Katso alla olevasta artikkelista hinnoittelu.

Oleskelu Sunseeker Manhattan 64″ jahdin ulkotiloissa päivällä, on mahdollista myös hintaan 60,- / tunti. Joko erikseen vuokrattuna (ei siis vaadi risteilyä) tai voit jäädä risteilyn jälkeen jahdille. Vuokraa jet ski tai Bella 560 Ht vene ja kruisaile luonterin kauniissa maisemissa. Kruisailit sitten rauhallisesti tai vauhdilla, maisemat ovat aina henkeäsalpaavia. Kuvat veneistä näet tekstin alta. Vuokrahinta jet skillä (max. 3 henkilöä) ja Bella 560 Ht veneellä (max. 6 henkilöä) on 90,- 50 minuuttia, johon kuuluu niin polttoaine kuin pelastusliivit ja veneen opastus. Lisäaika 20min on 35,- . Oleskelun jahdilla minimi veloitus on 2 tuntia ja maksimi aika päivässä 8 tuntia. Pitemmät ajot ja oleskelu ajat sopimuksen mukaan.

Halutessanne meiltä löytyy myös sauna sekä lämminvesi palju, joka sijaitsee hiekkarannalla ja on vain teidän käytössänne. Rannalla on mahdollisuus myös uida, soudella, meloa kajakilla ja vaikkapa kalastaa. Alueelta löytyy myös useita piha pelejä. 3 tunnin kesto tapahtumille maksaa 290,- Tarjoamme myös ruokailumahdollisuuden erillisestä maksusta. Kohde sijaitsee 15 min ajomatkanpäässä Anttolan satamasta.
Yhteistyö kumppanin kauttamme mini bussi kuljetuksen tarvittaessa max. 17 henkilöä. Kilometri korvaus 1,3 euroa / kilometri. Myös jet ski on saatavilla yllä olevaan hintaan kohteessa.

Voimme siis toteuttaa teidän toiveenne mukaan risteilyn ja bussikuljetuksen eri nähtävyyksiin esimerkiksi neitvuorelle josta alla linkki, joten ota yhteyttä niin annamme teille tarjouksen unohtumattomasta tapahtumasta.

Jouni Hermansson Trading Oy

Jouni Hermansson
jone.hermansson@gmail.com
0400 409672

Luonteri

https://www.luontoon.fi/neitvuori-luonteri

Bella 560 Ht                                                                                           Jet ski

 

 

 

 

 

 

vene, joki, kanootti, meloa, ajoneuvo, kajakki, urheiluväline, veneily, melonta, vesijetit, melonta, merikajakki, vesijetit soutu

 

 

 


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *