Meiltä löytyy sauna, lämminvesipalju, kajakki, soutuvene ja pihapelejä ja grillikatos.

Kohde on puhtaalla Niiniveden hiekkarannalla ja on vain teidän yksityiskäytössä. Kohteessa on mahdollisuus saunoa käydä paljussa, uida, soudella, käyttää kajakkia sekä voitte grillata grillikatoksessa omatoimisesti. Pihalta löytyy myös pihapelejä kuten, tikkataulu, kroketti, Frisbeegolf joilla vaikka saa mukavat kisat aikaiseksi.

3 tunnin kesto tapahtumille maksaa 290,- , lisätunnit 70,- tunti.  Tarjoamme myös ruokailu mahdollisuuden erillisestä maksusta. Kohde sijaitsee 15min ajomatkan päässä Anttolan satamasta. Voimme järjestää kuljetukset.

  terälehti,harjata,punainen,tuottaa,väri-,pyyhe vene, joki, kanootti, meloa, ajoneuvo, kajakki, urheiluväline, veneily, melonta, vesijetit, melonta, merikajakki, vesijetit soutu Palju

 

 

 

 

 

 

 

vesi palju, joka sijaitsee hiekkarannalla ja on vain teidän käytössänne. Rannalla on mahdollisuus myös uida, soudella, kalastaa tai ajella vaikka jettikumiveneellä. 3 tunnin kesto tapahtumille maksaa 350,-   Tarjoamme myös ruokailumahdollisuuden erillisestä maksusta. Kohde sijaitsee 20min ajomatkanpäässä satamasta.