Järjestämme kahdesta eripaikasta risteilyjä. Lähtöpaikkat Anttolan Niinivedeltä ja Mikkelin Anttolasta ja sieltä lotjasaaren satamasta.

Risteily Niinivedeltä sisältää

Mahdollisuuden 24 tunnin oleskeluun veneellä, josta ajoa aika Saimaalla on 3 tuntia. Veneestä löytyy 10 henkilölle vuoteet. 3 tunnin risteilyn jälkeen on yksityiskäytössä sauna sekä lämminvesi paljun, joka sijaitsee hiekkarannalla veneen läheisyydessä. Rannalla on mahdollisuus myös uida, soudella, kalastaa tai ajella jettikumiveneellä. Kaikki tämä hintaa 980,- Tarjoamme myös ruokailumahdollisuuden erillisestä maksusta.

Risteilyt Mikkelin Anttolasta ja sieltä lotjasaaren satamasta sisältää

Risteilemme Mikkelin Anttolasta ja sieltä lotjasaaren satamasta Luoterin kauniisiin maisemiin. Yksityisristeilyllä, joihin halutessasi voit ottaa omia juomia ja syötävää myös mukaan. Minimi risteilyaika on 2 tuntia, joka maksaa 450,- euroa. Lisä risteily aikaa voi tilata halutessaan puolesta tunnista eteenpäin, joka maksaa 80,- euroa / 30min.Halutessanne meiltä löytyy sauna sekä lämminvesi palju, joka sijaitsee hiekkarannalla ja on vain teidän käytössänne. Rannalla on mahdollisuus myös uida, soudella, kalastaa tai ajella vaikka jettikumiveneellä. 3 tunnin kesto tapahtumille maksaa 350,-   Tarjoamme myös ruokailumahdollisuuden erillisestä maksusta. Kohde sijaitsee 20min ajomatkanpäässä satamasta.

Niiniveden laiturilta / veneeltä näkymiä

Näkymät pohjoiseen Niinivedellä
Näkymät etelään Niinivedellä
Iltanäkymät luoteeseen Niinivedellä
Syyskuinen kuva paljutilasta laiturille Niinivedellä
Kesä on ohi ja lokakuu alkaa. Näkymät Niiniveltä saunan kuistilta.
Kuva lähtösatamasta Lotjasaaressa